Werving en Selectie

Matsch Werving en Selectie is een intermediair in uitzenden, payrolling en detacheren met een grote maatschappelijke en de regionale betrokkenheid. Onze Maatschappelijke betrokkenheid kenmerkt zich omdat wij geen onderscheid maken tussen mensen met of zonder beperking. Onze Regionale verbondenheid vindt u terug als betrouwbare leverancier van diverse werkgevers in de regio Groningen en Drenthe.

Een complete selectie voor alle betrokkenen
Matsch Werving en Selectie is er voor werkgevers én werkzoekenden. Matsch Werving en Selectie werft en selecteert de best passende combinaties op basis van jarenlange aantoonbare ervaring en expertise. Mede daarom is Matsch Werving en Selectie de betrouwbare partner in het realiseren van het flexibele en vaste personeelsvraagstuk.

Bij Werving en Selectie gaat de nieuwe medewerker direct op contract bij de opdrachtgever. Deze betaalt voor de dienstverlening een vooraf afgesproken bedrag voor het werven en selecteren van de geschikte kandidaat. Wilt u een Werving en Selectieopdracht aan ons uitbesteden neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.