Matsch Bouw / Schilders

Matsch Bouw
Matsch Bouw is er voor vakmensen in de bouwsector!
Of het nu gaat om tijdelijk of vast werk als timmerman, stucadoor of metselaar, bij Matsch Bouw bent u aan het juiste adres om een passende baan te vinden in de bouwsector.
Door  onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zijn wij voor nagenoeg alle bouwbedrijven in Noord Nederland een serieuze en betrokken gesprekspartner. Hierdoor hebben wij veelvuldig kandidaten mogen leveren naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens CAO-Bouw waarbij zaken zoals tijdspaarfonds en pensioen vanzelfsprekend zijn.

Matsch Schilders
Matsch Schilders voor vakmensen in de schildersbranche!
Is schilderen je passie en ben je op zoek naar het juiste bedrijf waarbij je je kennis en kwaliteiten optimaal tot zijn recht kunt laten komen? Dan ben je bij Matsch aan het juiste adres om een passende baan te vinden in de schildersbranche.
Al jarenlang zijn wij in Noord Nederland  een serieuze en betrokken gesprekspartner, niet alleen door onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering maar zeker omdat wij de taal van de schilders spreken.  Hierdoor hebben wij veelvuldig kandidaten mogen leveren naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.
Uiteraard bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens CAO-Schilders waarbij pensioen conform A&O services vanzelfsprekend is.

Graag nodigen wij je uit om in een persoonlijk gesprek je kansen op een leuke nieuwe uitdaging te bespreken!
Meldt je daarom snel aan!

 

Beschikbare vacatures: