Matsch Techniek

Matsch Techniek is onderdeel van Matsch Werving & Selectie en richt zich op de bemiddeling van midden- en hoger technisch personeel in de vakgebieden werktuigbouwkunde en elektrotechniek.
Onze klanten in Groningen, Friesland en Drenthe bieden een mooi netwerk voor jou als techneut. Wij werken samen met onder andere machinebouwers, ingenieursbureaus, technische- en industriële dienstverleners, fabrieken en automatiseerders.
Onze benadering is persoonlijk, direct en duidelijk. Hiermee profileren wij ons en willen we graag uitgebreid met jou in gesprek. Een open gesprek om goed te beoordelen wat je kunt en wat je wilt in je nieuwe baan of project. Samen komen we tot heldere en vernieuwende inzichten. Wel zo mooi als je een nieuwe stap wilt gaan maken!
Wij vragen commitment van jou en van onze klanten. Op die manier kunnen we het verschil maken. Dus geen loze beloftes maar gericht met elkaar aan de slag.
Ben je technisch en ben je werkzaam in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek of aanverwant vakgebied? Ben je op zoek naar een nieuwe baan of project of wil je misschien alleen maar weten wat je mogelijkheden en kansen zijn in de huidige arbeidsmarkt? Dan ga ik graag met jou in gesprek.

Beschikbare vacatures: