Wie zijn wij

Matsch Werving en Selectie heeft twee vestigingen, in Groningen en in Delfzijl. Wij zijn sterk groeiend en breiden onze dienstverlening nog verder uit. Hierdoor kunnen wij onze klanten en kandidaten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe nog beter van dienst zijn.

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit vier zeer enthousiaste medewerkers met elk een eigen expertise en ieder meer dan 10 jaar bemiddelingservaring. Wij zijn lid van de ABU en gecertificeerd conform de eisen van de Stichting Normering en Arbeid.

Wat maakt ons dan anders dan andere bureaus?
Dat zijn wij zelf! Wij doen namelijk aan Matsching! Door onze persoonlijke benadering en met onze ervaring en kennis van de markt zijn wij goed in staat de ideale Matsch voor u te maken.

Waar zijn wij sterk in?
Wij zijn sterk in Matsching op de vakgebieden:

  • Administratief
  • Bouw
  • Financieel
  • Laboratorium
  • Schilders

Maak gebruik van onze Matsching expertise op het gebied van werving en selectie, uitzenden en payrolling en ervaar welke dienst het beste bij u past. Ook kunnen wij op interim basis uw P&O afdeling ondersteunen.

Nieuwsgierig geworden?
Wij wel naar u! Wilt u meer over ons weten en persoonlijk de mogelijkheden bespreken. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 050-8200961 (Groningen) of 0596-712499 (Delfzijl).